Official website: ROBOTX

The third RobotX Challenge was held in December 2018 in Hawaii.

A new element of RobotX is the creation of the RobotX Forum, intended to be an interactive gathering with presentations from academia, senior officials, and industry leaders involved in the development and use of autonomous maritime systems. The second RobotX Forum will be held in December 2019, location to be announced soon.

官网: ROBOTX

所有领域(空中,陆地和水)的自动驾驶汽车技术的进步正在公共和私营部门快速发展,包括学术界通过研究和竞赛。为了支持这些进步,创立了Maritime RobotX挑战赛。2012年,海军研究办公室(ONR)推出了第一个双年度海事机器人X挑战赛。

RobotX是RoboNation迄今为止最复杂的机器人竞赛。通过此次竞赛,我们希望与环太平洋地区的区域合作伙伴展开合作,同时创建一个专注于自动地面车辆平台和传感器的新型高水平竞赛。第三届RobotX挑战赛于2018年12月在夏威夷举行。

RobotX的一个新元素是RobotX论坛的创建,旨在通过学术界,高级官员和参与自主海事系统开发和使用的行业领导者的演示进行互动式聚会。第二届RobotX论坛将于2019年12月举行,地点即将公布。

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注